Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox app θα σας ενημερώνει για το πως θα τρέχει ένα παιχνίδι στον υπολογιστή σας

*
Η Microsoft προσθέτει μια χρήσιμη λειτουργία στο Xbox PC app που θα σας γλιτώσει αρκετό χρόνο από το να κατεβάσετε ένα παιχνίδι και να μην το τρέχει ο υπολογιστής σας. Η εταιρία ξεκίνησε τις δοκιμές του game performance indicator τον Δεκέμβριο και πλέον θα γίνει διαθέσιμο για όλους.

Η Tila Nguyen, senior product manager lead της Xbox Experiences, αναφέρει στο Xbox blog πως "η εφαρμογή συγκρίνει την απόδοση ενός παιχνιδιού σε υπολογιστές με παρόμοιο hardware με εσάς και δείχνει τις πιθανότητες για το πόσο καλά θα τρέχει στο PC σας. Αν δεν μπορείτε να τρέξετε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, δείτε τα system requirements του και να καταλάβετε τι χρειάζεστε για να το παίξετε".


Ωστόσο, αρκετά πιθανό να μην βρείτε το performance check σε όλα τα παιχνίδια καθώς η Microsoft δεν έχει ακόμα αρκετά δεδομένα από άλλους παίκτες για να κάνει μια πρόβλεψη. Αυτό γίνεται κυρίως σε νέους τίτλους με μικρότερο install base.

Η προσθήκη αυτή θα εξοικονομίσει χρόνο στους παίκτες από το να κατεβάσουν το παιχνίδι και να δουν πως δεν μπορεί να το τρέξει ο υπολογιστής τους. Επιπλέον, θα μπορούν να ξεφύγουν και από την χρήση third-party system requirement checkers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*